Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

Zašto da kupujete kod nas?

Poštovani ljubitelji organske hrane i proizvoda, 

Online prodavnica Piazza Organica je ekskluzivno mesto za kupovinu vašeg omiljenog zdravog, neprskanog i najukusnijeg voća i povrća. To naravno nije sve, jer kod nas možete nabaviti i druge organske proizvode koji će svaki vaš dan učiniti zdravim, bezbrižnim i srećnim.

 

1. NAJBOLJA SELEKCIJA PROIZVODA: Pažljivo smo birali svaki proizvod koji vam nudimo u našoj onlice prodavnici, kako bismo napravili najbolju selekciju svega što je potrebno jednom modernom domaćinstvu. Znamo koliko vam je važno da svojoj porodici ponudite samo najzdravije i najbolje proizvode, zbog čega se svakodnevno trudimo da našu uslugu podignemo na još viši nivo.

 

2. PREMIUM KVALITET: Prodajemo samo sertifikovane organske proizvode, koji su proizvedeni po posebnoj proceduri, držeći se svih najvažnijih principa organskog uzgoja. Bez sumnje možete biti sigurni da su svi proizvodi vrhunskog kvaliteta i da ih bez brige možete dati svojoj porodici.

 

3. DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU: Takođe smo svesni današnjeg tempa života i da je svaki trenutak u danu važno iskoristiti na najbolji mogući način i što efikasnije. Baš zato smo vam omogućili online kupovinu kako biste što manje vremena trošili u prodavnici. I ne samo to, jer sve što naručite stiže direktno na vašu kućnu adresu.

 

4. RADO ĆEMO VAM POMOĆI: Ukoliko nam se obratite i zatražite savet, postavite pitanje ili imate neku sugestiju za nas – rado ćemo vam izaći u susret i odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

5. TU SMO ZA VAS 24/7: Online prodavnica Piazza Organica radi 24 sata, sedam dana u nedelji i očekujemo vaše porudžbine jer smo tu zbog vas i vašeg najboljeg potrošačkog iskustva.

 

Kupujte znalački, iz udobnosti svoje fotelje i povoljno!