Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

NUTRI BIOS SEDMODNEVNI ORGANSKI PAKET Zoom

NUTRI BIOS SEDMODNEVNI ORGANSKI PAKET

SERTIFIKOVANI ORGANSKI PROIZVOD

Budite prvi koji ce oceniti i komentarisati ovaj proizvod

SKU: 995

Autor NUTRI BIOS PAKETA je prim. dr Ljiljana Bajić Bibić, specijalista interne medicine, dugogodišnji  lekar  KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu koja izučava zdravstvene aspekte  hrane I njen  uticaj na ljudsko zdravlje. Član je Društva za ishranu Srbije i predavač  na mnogim seminarima.


NUTRI BIOS PAKET je prepoznat kao inovacija na tržištu prirodnih proizvoda posvećenih zdravlju, tako da je dr Ljiljana Bajić Bibić  za ovaj  paket dobitnik specijalne nagrade.

Dostupnost: Nema na Lageru

7.200,00 din.
Opis Proizvoda

  Detalji

  PO ČEMU JE NUTRI BIOS PAKET JEDINSTVEN?

  Svi delovi ovog paketa su u veoma preciznom  kvalitativnom i težinskom odnosu zasnovanom na naučnim činjenicama, što ga ubraja u funkcionalnu hranu. Svaki pojedinačni deo je jedinstveno tehnološki obrađen /biofrementacija, mlevenje na mlinskom kamenu…/ da bi se omogućilo najbolje dejstvo na organizam. Svi delovi ovog paketa poseduju  sertifikate izdate od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu ili Centra za ispitivanje namirnica. Proizvod poseduje organski sertifikat.

  SVOJIM  SASTAVOM  DETOKSIKUJE ORGANIZAM I REGULIŠE METABOLIZAM  ČIME POBOLJŠAVA OPŠTI  IMUNITET  I  VITALNOST.

  Preporučuje se za upotrebu u svim stanjima gde je potrebno ojačati organizam, doprineti smanjenju rizika  od nastanka /kod zdravih osoba/ ili recidiva malignih oboljenja, odličan je kao priprema za hemioterapiju i zračnu terapiju kao i  za detoksikaciju organizma nakon primene takvih i sličnih tretmana; doprinosi regulaciji holesterola.

  -PRIRODNI AKTIVIRANI MIKRONIZOVANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT /7 x 6g/

  -NUTRI BIOS OBROK /7 x 70g/

  -ORGANSKI BIOFERMENTISANI SOK OD CVEKLE /7 x 250 ml/

  Najoptimalnija upotreba je u toku prepodneva u navedenim vremenskim intervalima i to na sledeći način:

  PO BUĐENJU: jednu kesicu ZEOLIT KLINOPTILOLITA (6 g) razmutiti plastičnom kašičicom u 2 dl vode i popiti; ne čekati da se zeolit slegne.

  JEDAN I PO SAT NAKON UZIMANJA ZEOLITA: jednu kesicu NUTRI BIOS OBROKA (70 g) pomešati sa 2 dl čaja, soka, jogurta ili neke druge tečnosti i konzumirati; poželjno je da navedena smeša odstoji desetak minuta.

  DVA SATA NAKON UZIMANJA NUTRI BIOS OBROKA: popiti jednu flašicu /250 ml/ ORGANSKOG BIOFERMENTISANOG SOKA OD CVEKLE

  OPŠTE NAPOMENE I PREPORUKE: Ukoliko ne postoji mogućnost konzumiranja po navedenoj šemi, proizvod se može konzumirati i u drugim vremenskim intervalima. Ostalu ishranu - ostale dnevne obroke u dane primene ovog paketa, prilagoditi svojim ličnim potrebama. Savetuje se što veći unos tečnosti preko dana /minimum 2 litra/.Ukoliko konzument uzima lekove, potrebno je da se napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova.

  *Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. 
  Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.

Ocena proizvoda

  Napišite ocenu

  Pišete ocenu za: NUTRI BIOS SEDMODNEVNI ORGANSKI PAKET

  How do you rate this product? *

    1 zvezdica 2 zvezdice 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdica
  Cena
  Kvalitet
CMS tab