Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

Organski Bob - 500g Zoom

Organski Bob - 500g

SERTIFIKOVANI ORGANSKI PROIZVOD

Budite prvi koji ce oceniti i komentarisati ovaj proizvod

SKU: 1333
-

Dostupnost: Nema na Lageru

415,00 din.
Opis Proizvoda

  Detalji

  VRSTA: Bob, Povrće

  POREKLO: Pivnice

  OPIS: 
  Pakovanje od 500g

   

  Zaboravljena biljka naših krajeva. Korisna je kao azotofiksator - nakon njenog gajenja zemljište ostaje bogato azotom. Za bob su svi negde čuli, ali ga većina nikad nije ni probala. A ako jeste, to su bile samo starinske pihtije od boba, možda na nekoj posnoj slavi.

  Pre svega, bob nije neka egzotična biljka koja je sad "u modi", već jedna od najstarijih kultura ikada gajenih u Evropi i Aziji. Zapravo, bob je bio jedini "pasulj" koji su Evropljani imali na jelovniku nekoliko hiljada godina pre Hrista, dakle mnogo pre nego što je pasulj donet iz Amerike, zajedno s kukuruzom, paradajzom i još nekim biljkama. Zatim, bob je riznica hranljivih sastojaka: bogat je visokoiskoristljivim biljnim proteinom, gvožđem i vlaknima.

  U novije vreme, naučnici su utvrdili neobično visok sadržaj aminokiseline L-dopa, koja ne samo da se koristi u lečenju Parkinsonove bolesti, već je i prekursor dopamina, supstance koja, jednostavno rečeno - pojačava raspoloženje, želju za seksom, vitkost, jake kosti, dobar san i veću mišićnu masu. Jednom rečju, L-dopa iz boba nas podmlađuje!

   

Ocena proizvoda

  Napišite ocenu

  Pišete ocenu za: Organski Bob - 500g

  How do you rate this product? *

    1 zvezdica 2 zvezdice 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdica
  Cena
  Kvalitet
CMS tab

MOŽDA STE ZAINTERESOVANI ZA SLEDEĆE PROIZVODE