Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

Način Ishrane

Šta i kako jedemo je veoma važno jer direktno utiče na naše fizičko i mentalno zdravlje. Kada otkrijete koja Vam hrana najviše odgovara i daje najviše energije, vitalnosti i zdravlja, zaista ste na konju! Bez obzira da li izbegavate bilo kakvu hranu iz ličnih uverenja ili zbog alergije na neki sastojak, imamo odličnu ponudu za sve vaše potrebe. Istražite bogat izbor celokupnih i organskih proizvoda iz kategorija hrane, pića i ishrane za koje verujemo da će ispuniti vaša očekivanja.

 

Bez glutena

Bez obzira da li izbegavate gluten jer ste primetili da se osećate bolje bez njega ili zbog teške preosetljivosti na gluten, ovde ćete naći sve što vam je potrebno za pripremu zdravog i ukusnog menija. Ako vam je potrebna pomoć ili savet, naš tim za podršku će vam rado pomoći.

 

Raw

Ovde ćete naći veliki izbor slanih i slatkih namirnica koje nisu termički obrađene, tako da će svako ko uživa u blagodatima sirove hrane doći na svoje. Ako vam je potreban savet ili pomoć, obratite se našem timu za korisničku podršku koji će Vam rado pomoći.

 

Vegan 

Ovo je pravi mali raj za vegane jer imamo zaista impresivan broj proizvoda koji ne sadrže sastojke životinjskog porekla. Uživajte u organskoj, potpunoj i ukusnoj veganskoj hrani i kontaktirajte naš tim za podršku ako imate bilo kakvih pitanja.

 

Nema šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.

Pretražite sve naše proizvode koji ne sadrže dodani šećer, ali samo prirodno prisutne šećere ili one koji dolaze iz organskih sastojaka poput voća i suvog voća. Pogledajte ponudu sokova i hrane bez dodanog šećera, a za savet ili pomoć, obratite se našoj ekipi za korisnike koji vam rado stoje na raspolaganju.