Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

Himalajska so krupna - 500g Zoom

Himalajska So Krupna - 500g

SERTIFIKOVANI ORGANSKI PROIZVOD

Budite prvi koji ce oceniti i komentarisati ovaj proizvod

SKU: 1266
-

Dostupnost: Nema na Lageru

220,00 din.
Opis Proizvoda

  Detalji

  NASTANAK HIMALAJSKE KRISTALNE SOLI

   

  Pre oko 250 miliona godina, u doba kada su nastajali Himalaji, lava je prekrila i isušila drevno more na tlu koje se nalazi u oblasti današnjeg Pendžaba podno Himalaja. Stotinama miliona godina doline soli ostale su zatrpane, što je učinilo da ova so ostane netaknuta i potpuno čista do današnjeg dana. Upravo o toj pradrevnoj soli govorimo kada kažemo himalajska kristalna roze so, najčistija so na Zemlji, so puna minerala i specifično ružičaste nijanse nastale od oksidisanja gvoždja. 

  Zamislite kako se ljuljuškate u Primordijalnom okeanu. Zemlja iz tog doba je čista, planeta odiše devičanskom aurom. Nalazite se na mirnoj površini beskrajne vode, potpuno izbalansirani i opušteni. Nalazite se u dobu u kom vlada jedino čista bioenergija... osećate silu dva nebeska tela, Zemlje i Meseca. Zamislite kako u sebi stvarate ovaj san, ponavljate ovu situaciju po potrebi i želji... A to je moguće!

   

  U današnje vreme tokom punog meseca, pogotovu u doba plime, ove sile su najjače. Na talasima mesečeve gravitacije i svetlosti, oživljavaju nam u svesti mistični i drevni snovi prvobitnog Okeana i prvobitne Zemlje. Aktivira se i pojačava pasivna bioenergija tela i otvaraju se naše bioenergestke tačke.

   

  Iskoristimo menu punog meseca da u kupki od himalajske soli kroz kožu upijemo hranljive minerale i svu tu primordijalnu silu i da pomognemo budjenju energije u telu i njegovom isceljenju.

   

Ocena proizvoda

  Napišite ocenu

  Pišete ocenu za: Himalajska So Krupna - 500g

  How do you rate this product? *

    1 zvezdica 2 zvezdice 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdica
  Cena
  Kvalitet
CMS tab