Zašto je lakše, brže i kvalitetnije kupovati online?

 

#1 Štedite vreme 

Nema više čekanja u redovima, traženja proizvoda u nekoliko prodavnica, nošenja kesa koje često znaju da puknu i svih tih sitnica koje nas svakodnevno nerviraju i troše nam vreme. Najmanje pola sata svaki dan potrošimo dok odemo i vratimo se iz najbliže prodavnice. Uz online kupovinu to vreme se skraćuje i umesto odlaska u prodavnicu ostaje vam dovoljno vremena za šetnju sa psom, kuvanje ili igranje sa decom.

 

#2 Možete poručiti uvek – dostupno 24/7 

Još jedna prednost online kupovine je što proizvode možete poručiti kada god to vama odgovara – na pauzi za ručak, između dva sastanka ili kada završite sa svim dnevnim obavezama. Na vama je da odaberete trenutak kada vam najviše odgovara.

 

#3 Naručivanje sa računara, tableta ili telefona 

Da bi poručivanje vaših omiljenih proizvoda bilo još lakše važno je da vam sajt sa koga naručujete bude dostupan na bilo kom uređaju koji posedujete. Iz kancelarije možete pristupiti sajtu sa vašeg računara ili laptopa a dok se šetate parkom možete poručiti sa tableta ili telefona. Poručivanje je jednostavno i u samo nekoliko klikova. Prvi korak je registracija na našem sajtu, zatim odabir proizvoda, nakon čega svoju porudžbinu možete proveriti u online korpi. Potrebno je još da upišete svoje podatke i adresu isporuke, odaberete način dostave i plaćanja, još jednom sve proverite i kliknete "Naruči".

 

#4 Proizvodi stižu na kućnu adresu 

Najveća prednost online kupovine i ono što najviše volimo je svakako to što nam proizvodi stižu na kućnu adresu. Nekoliko klikova i par dana kasnije, proizvodi koje ste poručili su na vašim vratima i kurirska služba ih dostavlja. Dostavljači posebno vode računa o tome da proizvodi budu isporučeni bez oštećenja i lomljenja a vama samo ostaje da uživate u otvaranju vaše porudžbine uz obavezno traženje omiljenog proizvoda.

 

#5 Naručivanje iz bilo kog mesta u Srbiji 

Ako živite u manjem mestu u Srbiji, više ne morate da odlazite do obližnjeg grada kako biste pronašli zdravu organsku hranu u velikim marketima. Nekada jednostavno nemate toliko vremena i zato je online kupovina ono što vam treba. Sada iz bilo kog mesta u Srbiji možete poručiti zdrave organske proizvode i oni će stići do vas kroz nekoliko dana. Nije važno ni da li je napolju minus ili žega, da li pada kiša već danima - vi kupujete proizvode iz udobnosti svog doma.

 

#6 Nema više dosadnog traženja proizvoda po supermarketima 

Koliko puta ste proveli po nekoliko sati tražeći određene proizvode u više prodavnica ili supermarketa? Njih tu jednostavno nema a vi ste izgubili dragoceno vreme. U onlajn prodavnicama sve je na jednom mestu, razvrstano tako da vama olakša snalaženje i pruži najkvalitetniju ponudu na jednom mestu. Opisi i karakteristike proizvoda su jasno istaknute tako da vrlo brzo možete odabrati one za koje mislite da su najbolji za vas.

 

#7 Bez ometanja, gužve i sugestija 

Niko nije ljubitelj gužvi tokom prazničnih kupovina i sniženja. Upravo zato kada se fizički ne nalazite u nekoj prodavnici, manje stresa i pritiska je na vama i možete na miru da odaberete proizvode koje želite bez ubeđivanja i sugestija od strane prodavaca. Na taj način birate baš ono što vam je potrebno i smanjujete mogućnost greške pri kupovini.

 

#8 Pomaže vam da kontrolišete svoju kupovinu 

Niko se ne vraća iz kupovine a da nije potrošio nešto više novca preko planirane sume. Zašto se to dešava? Jednostavno, novac trošimo na hranu, parking, gorivo itd. Možda se taj trošak ne čini velikim u trenutku ali na mesečnom nivou razlika je primetna. Online kupovina nam štedi taj dodatni novac koji onda možemo da iskoristimo za druge potrebe.

Šta još kontrolišemo online kupovinom? Sebe -  ako odlučite da se hranite zdravo, nema iskušenja u vidu čokoladica na kasi, zbog kojih ćete pokleknuti u svojoj nameri ili neizdržive želje da pojedete "junk food" u tržnom centru.

 

#9 Manje impulsivnih kupovina 

Postoji još jedan način na koji nam novac "klizi" kroz ruke kada odemo u kupovinu – impulsivno kupovanje stvari koji nam se dopadnu u trenutku a kasnije ih ili koristimo retko ili na njih u potpunosti zaboravimo. Kada kupujemo online, znamo tačno šta želimo, na to se fokusiramo i ne trošimo novac na proizvode koji nam ne trebaju.

 

#10 Zdravije je 

Nivo stresa se smanjuje jer niste u jednoj od onih situacija koje vas nerviraju: obilazite rafove po ko zna koji put u potrazi za baš tim jednim proizvodom koji želite ili parking vam ističe a vi još uvek stojite na kasi a možda vam prodavačica treći put govori kako je taj proizvod odličan za vas iako vi apsolutno niste uvereni u to. Ko još voli ovakve situacije?

Zatim, vaša leđa će vam biti zahvalna ako budete prestali da podižete 10 kesa ili balone sa vodom u isto vreme.

I na kraju, manje potrošenog goriva za odlazak do supermarketa – životna sredina je zdravija i manje zagađena.