Uslovi kupovine Kako kupiti?
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

3 Artikal(i)

po stranici

Danas je opšte poznato da hrana ima veoma veliki uticaj na zdravlje. Mnogi naučni radovi potvrđuju ovu činjenicu.  O uticaju hrane na zdravlje  sve  se više govori kako u medijima tako i u našim “običnim” razgovorima, a sve sa željom da  i sa tog aspekta pokušamo da predupredimo bolest, da pomognemo lečenju bolesti  ako ona već postoji,  kao i da se , kada bolest nije u pitanju, što bolje osećamo u “svojoj koži”.

Nažalost, većina ljudi  uopšte ne razmišlja niti je svesna važnosti pravilne ishrane. Mnoga  stanja  kao što su: hroničan umor, loš imunitet, poremećaj žlezda sa unutrašnjim lučenjem, bezvoljnost,  poremećaj telesne mase... i te kako mogu imati svoj koren u nepravilnoj ishrani. 

 

Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić 

Opširnije »
Posted in Zdrav život By Piazza Organica

Organska jaja

7.3.2019. 09.25

Zbog čega su toliko dobra?

Jaje je jedan od nezamenjivih sastojaka u našoj svakodnevnoj ishrani. Toliko je uobičajeno da se retko zapitamo šta je to što u stvari dobijemo kada razbijemo ljusku i iskoristimo njegov sadržaj. A dobijamo mnogo toga: belančevine, minerale, mikro i makronutrijente, vitamine, masti...

Međutim iako liče jedno na drugo, baš kao jaje jajetu, nisu sva jaja ista.

Opširnije »
Posted in Zdrav život By Piazza Organica

Živi zdravo, jedi organsko

26.2.2019. 12.45

Prilagodi ishranu režimu vežbi

Redovno i svakodnevno umereno vežbanje je jedan od stubova na kojima počiva dobro zdravlje. Dugotrajno sedenje, koje je posledica modernog načina života, dovodi do pojave brojnih zdravstvenih problema, a sve češće se sa posledicama nezdravog života suočavaju i oni najmlađi među nama. Zato je odluka o promeni životnog stila veoma važna, ne samo za vas, već i za vaše potomke. Jer oni će najčešće raditi ono što vi radite, a ne ono što im govorite da bi trebalo da urade.

Opširnije »
Posted in Zdrav život By Piazza Organica

3 Artikal(i)

po stranici

 -   +