Besplatna isporuka za iznose preko 3000 RSD

Telefon 064 37 222 37
(0)
(0 artikla) - 0,00 din.

Vaša korpa je trenutno prazna.

section

4 Artikal(i)

po stranici

Ovim tekstom završavamo naš mesec raw ishrane, u kome smo vas upoznali sa ovim trendom pripreme hrane, dali vam konkretne smernice i predloge kako da se najmanje nedelju dana hranite na ovaj način (a možda i duže), takođe smo vam objasnili i da poslastice mogu biti zdrave i ukusne sa prirodnim zaslađivačima. I na kraju, želimo da nazdravimo novim, zdravim stilovima života uz nekoliko predloga šta popiti za doručak, ručak ili večeru.

 

Opširnije »
Komentara | Posted in Sirova Ishrana By Piazza Organica

Zabrinjavajući podaci iz istraživanja zdravlja stanovništva Srbije tokom poslednje decenije, pokazuju da svega petina učenika svakodnevno jede voće, dok čak polovina jede slatkiše svaki dan (a četvrtina jede i više puta dnevno).

 

Opširnije »
Komentara | Posted in Zdrav život Sirova Ishrana By Piazza Organica

Svima nam je s vremena na vreme potreban reset. Nalazimo se na početku proleća i ovo je idealno vreme za tako nešto ali i za započinjanje novih, zdravih navika. Šta kažete na jedan sedmodevni reset i detoks od masne, teške i ne baš tako zdrave zimske hrane? 

U prethodnom blog postu smo vas upoznali sa trendom ishrane koji se sastoji od raznovrsne sirove hrane a sada ćemo vam dati konkretne predloge za svakodnevno  laniranje vaših obroka. 

Da se razumemo odmah na početku, planirati i pripremati meni za ovaj sedmodnevni izazov nije ni teško ni komplikovano. Jesti sirovu hranu ne znači ništa drugo do jesti svežu, kvalitetnu hranu punu vitamina i minerala, koja će vašem organizmu upravo zbog načina na koji je gajena, doneti neophodne sastojke za jedan prolećni "boost".

 

Opširnije »
Komentara | Posted in Zdrav život Sirova Ishrana By Piazza Organica

Šta je „raw food trend“ ili kod nas poznatiji kao trend pripreme sirove hrana?

Zbog čega se mnoge holivudske zvezde kunu u njega i tvrde da su se podmladile od kada su promenile svoj režim ishrane?!

Kako da zaboravite šporet bar na neko vreme i kako da vam blender postane glavni kuhinjski pomagač?

Odgovor je jednostavan - što više voća i povrća u izvornom obliku, više vitamina i drugih korisnih sastojaka ostaje u vašem organizmu, imate više energije za svakodnevne obaveze a vaš ten izgleda nikad bolje.

 

Opširnije »
Komentara | Posted in Zdrav život Sirova Ishrana By Piazza Organica

4 Artikal(i)

po stranici